0 svar på ”Nattens Shoppingsug”

  1. Nej det tycker jag inte, har iofs bara haft den 1 dag men ändå…testa, den är ju billig och leveransen var exceptionellt snabb…

    Kul blogg du har jag läser den med jämna mellanrum men lite för lite klockor nuför tiden 🙂

    /martin

  2. ja jag gillade den lila randen =)
    tackar.. jag är väl lite periodare.. Och inom klockvärlden så kommer alla nyheter då under Basel/SIHH.. sen händer inte så mycket resten av åren.. MEN.. Jag lessnade för ett tag sedan eftersom det blev ett sånt jävla snokande hela jävla tiden om mina klockor och varje gång jag skrev om någn annan klocka så tog folk för givet att jag skulle köpa den-.

  3. aha.. Gjord föf just ipad eller? (inte läst det inlägg ännu. svarade innan ifrån mobilen när jag bara hade kollat bilderna snabbt)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.