Dagens Notiser.

* Jag är ALLTID så ÖVERDRIVET noga med hur och vart jag parkerar min bil.
Jag ställer mej LÅNGT ifrån alla andra och går hellre en extra bit osv osv.

ÄNDÅ så lyckades nån respektlös jävla idiot ge mej TRE stycken dörruppslag på bilen igår. Två långa på framdörren och ett grövre på bakdörren!

Jävla idioter!!!

* Detta är fan sjukt!!!

Såhär kan det inte hålla på med bensinpriserna!!! Alla klagar men inget gör nått åt det! Istället så vill alla politiker höja och folket bara förbereder sej för att ta dicken i röven ännu djupare!

* Jag tror dom späder ut bensinen IGEN.
För att sen dom höjde priserna så har min bil förbrukat mer.

(Visited 23 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Jag är en som inte klagar. Kom igen vem fan bryr som om den kostar 12 eller 16. I det stora hela är det en struntsumma. Så mycket pengar man slösar på annat skit. Har man en normal bil som drar litern så är det 10000kr om året som skiljer mellan 12kr och 16kr på 2500 mil.

Majoriteten kör mindre än så om året. De som kör mer kör ofta diesel som drar en bit mindre.

Finns värre saker o bry sig om.

Andreas

10000:- lägger då iaf jag hellre på en trevlig resa eller ngt annat än bränsle.

SIR_Pierre

1: Många bäckar små

2: Av ren princip eftersom vi har ett av världens dyraste bensinpriser
I USA betalar dom 1/3 av vårt pris och där är det katastrof nu
Dom skyller på oljekris, krig osv osv och det är bara rent skitsnack!
Mer än hälften av bensinpriset går direkt till staten som plockar ut sjuka löner och förmåner, Bland annat gratis bensin.

3: Jag har haft min Lexus i 8 månader och har i dagsläget tankat för 52 672,61kr, Jag hade SÄKERT sparat en tusing i månaden minst om priset hade varit några kronor billigare.

4: Du säger att om den kan kosta 12kr så kan den lika gärna kosta 16.
Så resonerade dom innan kanske.. Kan den kosta 7kr så kan den lika gärna kosta 10..Kan den kosta 10 kan den lika gärna kosta 12… osv osv.. Så om två år så säger du att den kan lika gärna kosta 20 kronor för en liten 95oktan bensin?

5: Ska man resonera så om allt?
Kan en pizza kosta 60kr så kan den lika gärna kosta 70kr
Kan mjölken kosta 15kr så kan den lika gärna kosta 17kr.. Osv osv osv osv.
Som sagt.. Många bäckar små.

6: Ja jag "slösar" mycket större summor än så på annat.
Men då är det MITT val vart jag lägger pengarna.. Bensin är tyvärr ett MÅSTE.
Och säg att jag skulle spara en tusing i månaden med billigare bensinpris, Då hade jag haft en klockrem extra i månaden i stället som hade gjort mej fan så mycket gladare än att se pengarna ticka iväg på bensinautomaten.

7: Ne alla har inte råd att byta sina bilar mot nya bränslesnålare eller dieslar. Som inte heller är så billiga att äga idag.
Dieslar drar lite mindre ja. Men kostar mer. Senast jag ägde en diesel så var vägskatten på 14.000kr om året. Så där ska du köra MÅNGA mil om året för att det ens ska gå jämnt ut.

8: Det finns ALLTID värre saker att bry sej om, Men man ska inte heller låtsas som det regnar när vi blir våldtagna varje dag bara för att barnen i afrika inte har mat.
Vi får se över vår egna situation och I-Landsproblem om inte vårt land helt ska gå åt helvete och så att vi inte hamnar i en riktig kris.
Vilket vi verkligen är på väg att göra eftersom alla skyller på att det redan ÄR kris och höjer priserna på allt.

9: Jag är en som klagar

Anonymous

Tja,
är lite nyfiken på vilken app som du använder för att hålla koll på förbrukning och sånt. om det är en app så att säga. // ny

SIR_Pierre

Tankomat Pro heter den.
Det ska även finnas en amerikansk App där du även kan knappa in servicekoatnader osv i appen

Anonymous

Bensinen är på tok för dyr! För övrigt så är dörruppslag från andra bilar det värsta som finns. Skulle tro att det är en idiot som gjort det med flit med tanke på att du har en fin bil. Avundsjuka människor finns det gott om tyvärr.
/Pelle

SIR_Pierre

Ja även en idiot måste väl förstå att det står en fin bil brevid i fint skick som någon förmodligen är rädd om.

Som tur är så gick det mesta att polera bort. Helabilen hjälpte mej med det akut =)

Men ändå.. Så jävla onödigt.

Anonymous

1: Många bäckar små….. Håller iförsaj med. Men några anser att en bil är en sak som både kan vara billig och billig i drift.

2: Av ren princip eftersom vi har ett av världens dyraste bensinpriser
I USA betalar dom 1/3 av vårt pris…..De har även ett av världens dyraste sjukvårdsystem, skolgång kostar hur mycket som helst om du vill in på någon okej skola. Du skall vara försäkrad för absolut allt. Dagis kan kosta uppemot 2000 dollar i månaden i större städer. Men det är sant vi har det dåligt med fri skolgång. Gratis csn bidrag. Fri sjukvård. Normal skatt på fastigheter etc etc.

3: Jag har haft min Lexus i 8 månader och har i dagsläget tankat för 52 672,61kr……. Det är tyvärr ett val du gjort. Man behöver definitivt inte ha en bil som dricker 1.5 liter milen. På med mindre fälgar så sparar du några hundralappar. Dessutom så är milen olika för olika människor.

4: Du säger att om den kan kosta 12kr så kan den lika gärna kosta 16…….. Det hoppas jag definitivt. Det betyder att vi närmar oss 200 dollar fatet för olja, då mår mina aktier bra. Skämtåsido, majoriteten av pengarna gör faktiskt gott i samhället. Tänk på det nästa gång du utnyttjar något av det staten erbjuder.

5: Ska man resonera så om allt?….Nej inte om allt. Jag håller med om att man ska försöka stoppa prishöjningar om lönerna inte hänger på. Men jag anser personligen att bensinriset fått ta alldeles för mycket plats. Hade skatten inte varit där så hade den funnits på din fastighet, på din mat, på din lönespec. Vi betalar mycket skatt här. Glöm inte att vi får mycket tillbaka. Men är alltid lätt att klaga.

6: Ja jag "slösar" mycket större summor än så på annat…..Bensin är måste för många, definitivt inte för alla. Visst vår kollektivtrafik har lite mer att önska men är lätt ett av de bättre. Om vi jämför med usa som du kikar på så är vi hästlängder bättre i alla städer förutom NYC. Och dessutom så var det ditt val att köpa en stor bil med stora fälgar. Finns andra alternativ som är billigare.

7: Ne alla har inte råd att byta sina bilar mot nya bränslesnålare eller dieslar. Som inte heller är så billiga att äga idag… Du har rätt. Det är dock ingen rättighet att ha råd till en bil. Det är ett aktivt val man gör där man kompromissar om man är i ett behöv av det eller inte. Jag känner många som tänker hellre ha lite dyrare bensinpris än att deras dagisplatser ska kosta 5000kr i månaden när de cyklar med sina barn till dagiset.

8: Det finns ALLTID värre saker att bry sej om…. vet inte riktigt vad jag skall svara där då. Förstår inte om du menar att vi ska bry oss om vårt eget och skita i barnen i afrika. Eller om du menar att man inte skall glömma barnen i afrika även när det regnar i sverige (läs när det är dåligt).

9: Jag är en som klagar… jo jag har märkt det.

SIR_Pierre

Bensinen hade väl varit lika dyr oavsett storleken på min bil??

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x