0 svar på ”Aston Martin – V12 Zagato”

 1. Pierre du har en jävla underhållande blogg, jag fastnade här en gång för ett tag sedan av en slump då jag googlade på panerai och ställde en fråga kring dem, fick ett mycket gott svar av dig då och reste nu i mitt jobb till Milano där jag inhandlade en Panerai Luminor sensible blankpolerade versionen. Sitter som en smäck och bra kombo till min något mindre AP RO. Vad anser du i övrigt kring Chopard Gran Turismo XL? Är sugen som fn på en sådan med gångreserv.
  Tack igen för en bra underhållning och för en gångs skull vettiga åsikter på nätet!

 2. Tackar =) Alltid kul att höra.
  Speciellt om jag har kunnat hjälpa till med ett klockköp.
  Du menar en Submersible? Vilken modell?
  Den Chopard är lagom stor, 44mm som numera är en klassisk storlek.
  Jag har bara aldrig gillat det där däckmönstret som dom har på alla sina "racing modeller".
  Plus att andrahandsvärdet är bottenlöst här i Sverige.

  Klockan kostar väl säkert runt 35 tusen här hemma.. Och jag har sett någon begagnad för 10 tusen!

  Men man ska ju inte tänka på sånt, Man ska gå efter sin egen smak och tycke, Och precis som med en tjej så ska man inte i föväg tänka på att man nån gång ska göra sej av med henne 😉

 3. Pam 024 heter den, är faktiskt jävligt nöjd och fick med gratis crocoband med spänne och allt till den av ägaren till PISA orologeria som jag e lite tjenis med! 🙂

  Ja, vad skulle du rekomendera att köpa som en "everyday" watch om man inte vill ha en submariner? Jag har "ran out" of options och skall åka till USA snart, ligger panerai tex lägre i pris där? Är Miami ett ställe du känner till något om klockmässigt? Haha nä det håller jag helt med om!
  KS.

 4. Ah en 44mm Submersible =) det e nice.

  Njaeae.. Egentligen så är Sverige billigast när det kommer till Panerai (begagnade) verkar det som.. gång på gång..
  Där är så många modeller jag har kollat upp senaste året som är mycket billigare begagnade här i Sverige än någon annanstans.
  Du gillar inte Tudor Heritage? Tror det kan vara i din smak om du gillar Choparden.

 5. Ja jag diggar den massa :)! Ok de var som fan tänkte man kunde tjäna mer på att dollarn är ganska låg fortfarande, nej jag har inte helt gillat den tudorn faktiskt, den är snygg men känns konstig att ha som everyday watch, vilken klocka använder du och "sliter" på av dina panerai eller har du någon annan som slitvarg? Har hört många som klagat på panerais kvalité, är det något du har upplevt någonsin på dina?
  KS

 6. Ne det är ju sällan att jag använder en och samma klocka mer än 1-2 dagar i sträck. Och skulle det vara att jag vet att jag ska göra något slitsamt så åker en G-Shock på istället bara.

  Ja… Alltså.. Det är ju inte världens bästa eller tåligaste klockor.
  Min vän har haft strul med sin 2-3 gånger, Att dom typ låser sej och inte vill ticka igång. Min Slytech kan göra så ibland men då gungar jag den i handen lite bara så går den igång..
  Och byter du rem ofta som jag gör så slits ju skruvarna. Men det är fullt normalt.
  Men precis som alla andra märken så har dom ju billiga och dyra modeller. Med både enkla och avancerade urverk.

  En TAG Heuer Carrera? En Oris?

 7. Japp då e jag med på noterna om Panerai som verkar vara ett ämne du e ruskigt påläst inom, får helt enkelt köpa mig en till rolex då, kanske en lite mindre oysterquartz och slita på eller som du säger omega tag eller något liknande som "släng" klocka,

  Tack igen för bra svar iaf,

  KS.

 8. Ja Panerai är väl lite av min grej =)

  Är det storlek eller pris du går efter när du letar vardagsklocka då?
  En Omega speed/seamaster funkar ju alltid t.e.x om du inte vill ha en större klocka.

  Anytime. Bara ett rent nöje att kunna hjälpa till.

 9. Ja jag har märkt det haha 🙂 Vi får prata klockor någon gång om jag har vägarna förbi din stad!

  Ja speedy har man kikat lite på men inte riktigt fastnat, men jag köper mig troligen nog en slit och släng rolex fast suben är så jäkla vanlig och lite tråkig….Vi får se efter USA resan om man hittar något pantbanks fynd kanske 🙂

 10. Ja det vore trevligt =)

  Alltså det finns ju en massa att välja mellan. men jag har inte fått grepp om vilken stil du är ute efter eller prisklass =)

 11. Jag äger i dagsläget en AP RO 39 MM 15300ST, som är min ögonsten och köptes ny och min klädstil är nog snarare åt rock n roll hållet, samt ibland lite mer "vintage" Så min klocka får inte vara för färgstark eller stor heller tror jag, gillar ju den "klassika" looken om man säger så enklast beskrivet. Budget på nyinköpet sätter jag på 32 000 SEK. =) Så alla förslag mottages givetvis gärna något som e billigt i usa haha..

 12. Hm… Alltså det låter faktiskt som en Submariner.. Antar att en Bell & Ross är för vågat? även om dom finns i mindre storlekar.

 13. Nej jag funderar faktiskt på en 1000 meter dykare i svart från Bell and ross gillar den "tool" känslan 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.