Nedräkning till Alla Hjärtans dag.

Aaaaah! Jag glömde ju.

Bara för att jävlas med dom som tror att allt som skrivs eller visa si bloggen är personligt(trots att jag är HELT tydlig ang detta så kommer där garanterat vara ett par belivers ändå).. Och bara för att vara anti anti (ja dubbelnegativ) alla hjärtans dag så hade jag ju sorterat mina “emo” bilder i 7 olika mappar som jag skulle ha ett om dagens till den 14e där jag skulle bli mer och mer “kärleksfull” fram tills dess. ..

Så.. Nu får det bli lite blandat istället..

Två mappar kan jag slå ihop till att börja med..

Så.. Nattens inlägg.

 Minns ni att jag tog upp detta ämnet för ett tag sedan?

 Jepp.. Just det jag sa..

(Visited 70 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.