Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jah

Hej Pierre

Sitter och funderar på att köpa en dykar Rolex. Har snöat in mig på nya keramiska subben, men har även fått ett bra erbjudande på en seadweller i nyskick anno 2001(sista modellen som tillverkades). Har klämt på båda och jag gillar verkligen uppdateringarna på nya submarinern, men seadwellern känns mer som en investering iom att den modellen inte längre tillverkas. Så vad tror du om att köpa seadwellern som en investering?

SIR_Pierre

Den nya Submarinern är ju verkligen en helt annan klocka, Mycket förbättrad. Men frågan är vad du får ge för seadwellern? Som investering att den skulla ÖKA i värde är inget du ska räkna med dom närmsta 10 åren. Folk tror detsamma om Turn-O-Graphen, Men ännu inget där.

Jag har en som har två seadweller till salu annars. så let me know priset så kanske jag kan hjälpa dej lite mer.

Men är det en klocka du ska använda och vill tycka om så är det den nya subben utan tvekan.-

vill du så maila mej på pierre.ingelsgard@gmail.com

Jah

Tack för svaret. Det är en nära vän till mig som har seadwellern så priset är ett klassiskt "kompis" pris. Då lutar det nog åt SubC modellen.

Har även kikat lite på en Daytona med zenith uret i, för ett senare köp, jag vill så gärna tycka om Daytonan för att den enligt mig ger ett seriöst jag har koll och cash intryck på dess bärare. Hur ser investerings läget ut på sikt för Daytonas? Känns inte lika heta som för några år sedan eller är jag ute och cyklar som vanligt?

SIR_Pierre

Oh ne dom är inte alls så heta som förr. Men ändå en het klocka.. det är bara att den ligger några år back för en uppdatering.
Men när det kommer till Daytona köpare idag så skiter dom i skicket nästan utan går bara efter årtal.. Ju nyare detu bättre.. Och eftersom Zenith urverken fanns under så många år så är det inget jättespeciellt.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x