When you login first time using a Social Login button, we collect your account public profile information shared by Social Login provider, based on your privacy settings. We also get your email address to automatically create an account for you in our website. Once your account is created, you'll be logged-in to this account.
DisagreeAgree
Connect withD
I allow to create an account
When you login first time using a Social Login button, we collect your account public profile information shared by Social Login provider, based on your privacy settings. We also get your email address to automatically create an account for you in our website. Once your account is created, you'll be logged-in to this account.
Jag har mitt i kylen. Lät det stå framme nu. Men funkade inte ändå. Man behövs visst röra käken en hel del när man äter choklad oavsett konsistens. Sånt tänker man inte på annars 😉
Ja det kan jag testa. Jag har testat en massa fina/dyra choklad. Men jag gillar inte när det är för mörkt. Visst Marabou är nästan bara socker. Men det är jag uppväxt på och det tycker jag om 🙂
Men Pierre choklad smälter ju så då behöver du ju inte tugga! 😉
Jag har mitt i kylen. Lät det stå framme nu. Men funkade inte ändå. Man behövs visst röra käken en hel del när man äter choklad oavsett konsistens. Sånt tänker man inte på annars 😉
Fattie ! ( Ironi )
Vilken choklad gillar du mest ?
Mvh
Marcus
Vet du vad… Helt vanligt Marabou mjölkchoklad.
Gott , nu vart jag sugen på det.
Ica har någon egen ekologisk choklad, från brasilien tror jag och 70 %
Den smakar väldigt bra ett tips bara.
Ja det kan jag testa. Jag har testat en massa fina/dyra choklad. Men jag gillar inte när det är för mörkt.
Visst Marabou är nästan bara socker. Men det är jag uppväxt på och det tycker jag om 🙂