Dagens Notiser

* Det är inte mycket som funkar till pepparkakor.
Väldigt egen smak

(Visited 19 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Björn

Norsk hel-mjölk, 3,9% fett och Annas pepparkakor. NOM NOM NOM!!!

SIR_Pierre

Annas smörbakade pepparkakor i plåtburk och mjök! Helrätt!

Anonymous

Tror inte du kommer digga detta men… Blå eller grön mögelost är faktiskt riktigt bra till det. Sen kan man prova med olika sortera marmelad med. Ska faktiskt ha ett race hemma där vi ska testa dom "whisky-marmelader" som kommit i många butiker nu… try it?

/MJ

Jocke

Jag vill också slå ett slag för blå mögelost, lite love or hate på det men jag gillar 😀 Helst skall det vara finska Valios auraost, lite svårt att få tag på i Sverige men brukar finnas på vissa ställen.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x