Panerai PAM318 Update.

Ni minns Panerai´s supertabbe jag skrev om för nån dag sen där dom hade tabbat sej totalt genom att snåla med urverket i NYC-boutiqueutgåvan PAM318.

Panerai har lyssnat på folket. 
Nu har capo di tutti capi Angelo Bonati själva meddelat att dom som vill kan få byta ut urverket som gjort PAM318 ökänt free of charge via LA och NY butikerna.
Men han säger också att det är inget fel på urverket som sitter i, Och det är helt upp till var och en om dom vill byta eller inte..

Och….. Då kanske inte så otippat.. På typiskt Paneristi vis.. Så snackas det nu om ifall dom verkligen vill byta ut det billiga urverket eller inte..

Detta “skroturverket” har ju trots allt gjort modellen känd.. Och även om den just nu eller för någon sekund sen rasade i värde.. Så är detta just en sådan “feltryckning” som säkerligen kommer komma öka modellens värde i framtiden.

Så hur dumsmarta är Paneristis?
Byta urverket just nu och göra klockan till rätta.. Ge sej själva en klocka värd pengarna.. Istället för att dom ska känna sej totalt blåsta?

Eller… Låta detta billiga, Icke-Panerai urverk sitta i.. Som på vilken kopiaklocka som helst.. Bra för att nån gång i framtiden så kanske detta urverk kommer göra att just deras PAM318 är lite mer värd än en annan PAM318 som en gång i tiden bytte mot det prisvärda urverket?

Hur hade du gjort?
Vilken planhalva står du på?
PAM318 002 (lower res).jpg

(Visited 16 times, 1 visits today)

0 svar på ”Panerai PAM318 Update.”

  1. Skadan är redan skedd, så att byta ut urverket hade inte räckt för mig. Trovärdigheten är borta. Hade krävt pengarna tillbaka och köpt en fin Rolex eller Omega istället

    Hälsn Pelle

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.