Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas

Tjena, länge gått och suktat efter G-Shock, men det finns ju 100 olika modeller!? Vilken rekommenderar du? Ser gärna att den har analog tidsvisning och inte bara digital. Kollade runt lite och hittade den här, dock ingen G-Shock men en lagom klocka att ha till vardags och på jobbet. Vad tror du?

Tack på förhand // Andreas

Andreas

Börjar nog bli senil, glömde klistra in länken till klockan jag hittade….. Här är den dock.
http://klocknet.se/produkt/Casio-Edifice-EQW-M710DB-1A1ER

// Andreas

SIR_Pierre

Alltså, Jag gillar ju inte "billiga" klockor med stållänk eftersom dom oftast känns så billiga.

Men visst dom är snygga, Och är du inte van vid tunga länkar som inte låter så e det kanske inget du ens kommer att tänka på.

Vill du ha en G-Shock med analog tidvisning så är det
GIEZ,
Aviation (lite färgglada),
GA100 (Ser mer G-Shock ut än dom andra om man säger så)
och MTG serierna,
Men som du säger..Det finns 100 tals olika inom dom serierna också, SÅ gå efter grundmodellerna (dom jag nämnt), vilken design du gillar bäst, Och sen då får du välja vilken färgkombo osv du tycker om.
Visst dom olika modellerna har lite olika funktioner osv, Men det är utseendet du ska gå efter.

Den du själv har kollat på är mer en snygg klocka än tålig, Därför den inte kallas för G-Shock, Men den klarar ju absolut att användas som vardagsklocka.

sen när du har bestämt dej så ska vi hitta billigare priser än från klocknet 😉

Andreas

Tack för tipsen! Fastnade rätt snabbt för denna http://www.gshock.com/products/index.php?id=24157F5D-E0E8-4C38-B293-04FFA5873CB8
Gillade att den var så "skrikig". Nu till frågan, vart är det bäst att leta efter ett exemplar? ebay? aldrig handlat klocka över nätet förr.

// Andreas

SIR_Pierre

Ja jag gillar ju orange så =)
Alltså jag är väldigt väldigt ny på Ebay.. Köpt två grejer där. Och jag är fortfarande väldigt tveksam över en massa "för billigt för att vara sant" grejer både där och på.. vad det nu heter. det andra stället med bara nya saker. Därifrån har jag försökt beställa flera gånger men jag har skaffat flera konton där, Och kan inte logga in på nått av dom.

Så hör med TQdiamonds.com om dom kan fixa den åt dej till att börja med. Annars så jagar vi vidare efter det.

Andreas

TQdiamonds.com hade 4 av 5 aviation modeller, men såklart inte den jag var ute efter, får leta vidare, men tack för hjälpen iaf! =)

SIR_Pierre

Skywatches då?

Andreas

Tyvärr, inte där heller. Kanske en modell som har utgått? Hittar ingen vettig sida när jag googlar heller =( Mest amazon och andra liknande sidor.

SIR_Pierre

Ja då måste det vara en gammal modell.

Andreas

Fast på G-Shocks hemsida http://www.gshock.com/products/index.php?id=24157F5D-E0E8-4C38-B293-04FFA5873CB8 verkar det som att den är relativt ny?
Nåja, bara leta vidare.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x