Haters gonna hate.

Så just därför har jag bestämt mej igen för att totalt ignorera dom som kommenterar anonymt.

Och att inte autoaccept kommentarer, Men det är mycket för att jag tyvärr ofta läser era kommentarer via min gmail, och sen glömmer jag att svara tyvärr, Synd att det inte funkade så bra med det “10 senaste kommentarerna”.

Så folk, Är mycket glad att ni skriver och kommenterar.. Men sluta vara anonyma.

(Visited 34 times, 1 visits today)
KategorierOkategoriseradeTaggar

0 svar på ”Haters gonna hate.”

 1. Får vi som är lata och inte orkar fylla i namn om och om igen skäll om vi signerar då?

  /MJ

 2. …och kom ihåg något som jag troligen läste första gången i din blogg:

  1. Haters gonna hate (obvious)

  2. If you got haters… your' doing something right. 🙂

  /MJ

 3. Ne eftersom det är så mycket problem med att kommentera överhuvudtaget så går det lika bra med att ni signerar sålänge jag vet vem det är.

  Och du är Michael Jackson?

  Ja.. Om du har haters så gör du nått rätt.. Men dom går mej på nerverna ändå och det påverkar mitt skrivande väldigt mycket. Nu är det nån tönt igen som typ går igenom alla klockinläggen och skriver att jag är det ena o det andra och dom e fejk men att han inte bryr sej (vilket han uppenbarligen gör) och sånt gör att jag inte pallar skriva fler klockinlägg (personliga).
  och när folk tolkar ALLT jag skriver som personligt och ska hoppa på mej o tro att dom känner mej bättre än vad jag gör.. Det gör att jag inte vill skriva något annan än just nyheter som jättetydligt inte har med mej att göra.

  /// Pierre

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.