Facebook Skjuter upp Timeline

Nu i Lördags skulle Facebook rulla ut den nya Timeline uppdateringen till den stora massan men så blev inte fallet och det beror på att webbsidan timeline.com har stämt Facebook då timeline menar att Facebook tagit deras namn och att detta troligen skulle innebära att de förlorade hela sin verksamhet. Timelines.com lämnade in en ansökan om att stoppa Facebook från att lansera den nya uppdateringen, En domare gav i Lördags avslag på Timelines.com’s begäran att stoppa Facebook från att lansera uppdateringen.

Facebook valde dock att vänta med att rulla ut uppdateringen till tidigast på Torsdag då de båda parterna skall mötas igen framför en ny domare. Varför Facebook valde att vänta är inte något som framgår.

Facebook stoppar inte möjligheten att själv aktivera Timeline funktionen vilket gör att över 200 000 nya Timeline användare tillkommer per dag.

Vill du redan idag ha tillgång till Timeline ?

Okej så här får du Timeline:

1. Logga in på Facebook

2. Aktivera utvecklare läge, om du inte redan har. För att göra detta, skriv ”developer” i Facebook sökrutan, klicka på första resultatet (det bör vara en app som gjorts av Facebook med ett par hundra tusen användare) och lägg till Appen

3. Gå till developer app (om Facebook inte placera dig där automatiskt, bör det finnas i ditt vänstra verktygsfältet)

4. Skapa en ny app (oroa dig inte – Ingen annan kommer se eller ha tillgång till denna app). Ge din nya app valfritt namn och godkänn Platformens sekretessöverenskommelsen. Acceptera sedan verifiering av appen.

5. Se till att du nu är i din nya app’s huvud meny. Du bör se ditt app namn nära toppen av sidan

6. Leta efter ”Open Graph” sidhuvudet och klicka på ”Kom igång med öppen graf” länken.

7. Detta bör ge dig tillgång till Open Graph’s konfigurationssida. Ändra några av standardinställningarna. ( Eftersom detta inte är någon app som ska användas så kan du ange vad du vill vart du vill, Ta dig bara igenom inställningarna ) Klicka sedan på spara och upprepa igenom alla sidorna.

8. Vänta runt 3 minuter

9. Gå nu till din egna Facebook profil där du nu ska hitta en inbjudan till att använda Timeline. Acceptera denna.

Välkommen till Timeline

Taget från Greenboxmedia.

(Visited 5 times, 1 visits today)
KategorierOkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.