Hur hittade du hit?

I hopp om att få lite svar och för att få fler av er att kommentera =)

Så är dagens fråga.

Hur hittade du hit?

Det undrar jag ofta… Hur hittade mina läsare till min blogg för första gången?

Så.. Om du minns.. Hur hittade du hit? And why did you stay? ;

(Visited 13 times, 1 visits today)
KategorierOkategoriseradeTaggar
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

17 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dite

Om jag minns rätt så började du prata med mig via FB, eftersom vi har gemensamma vänner. Och eftersom du fångade mitt intresse väldigt fort så letade jag mig in på din blogg. När jag skulle söka den på google, kom den som första förslag!

Att jag stannar kvar? Det är, helt ärligt och hur lamt det än låter min "må-bra-blogg". Jag blir glad av att se dig i dagens outfit, jag ler när jag läser dina "sannings inlägg", jag skrattar ibland hysteriskt över "dagens bilder" och jag letar fortfarande lika nyfiket om inlägg som är mer personliga. Att jag uppskattar ass och snygga kvinnor blir bara ett + i min värld.

Dessutom vet jag flera stycken som börjat läsa din blogg efter att jag länkat vissa inlägg av den på Facebook =)

Anonymous

Tackar =)
Ett väldigt välförklarat svar =) schysst att du sprider den vidare med =)

// Pierre

Justus

Tror att det började med att jag helt enkelt googlade "bil-blogg" eller något liknande för säkert närmre 2 år sedan. Jag hittade hit och har varit en trogen läsare sedan dess helt enkelt för att det tveklöst är min favoritsida! Du täcker upp det mesta inom de flesta av mina intresseområden såsom kläder, skor och självklart då framför allt bilar och stance! Sedan är ju bilderna på damerna bara en stooor bonus;) Så tack till dig Pierre, hoppas att du orkar fortsätta läänge till!

Anonymous

Ja bilar var ju första inriktningen, Eller jag började först på en blogg med enbart bilar, Där jag skrev åt någon annan.

Sen tyckte jag att jag hade lite mer att skriva om än bara bilar.. And here we are =)

Kul att min blogg ändå anses täcka en del olika områden, Även om det för mej "bara är mina intressen ju". Och givetvis kul att det finns fler med samma intessen =)

2 år och detta är din första kommentar Justus? 😉

// Pierre

Daniel S

Sedan jag flyttade ifrån malmö 2005 så är detta det enda sätt att få veta vad du pysslar med och om du lever 😉

Justus

Ja, jag har varit väldigt dålig på att kommentera får jag erkänna, vill minnas att jag länkade till någon Infinity som var till salu för typ ett år sen men that's pretty much it. Bättring på den fronten utlovas!:)

Per

Hittade hit genom Superior bloggen..Och stannade kvar här för att bloggen är grym helt enkelt! 🙂

Anonymous

Justus: Låter bra, Blir så mycket roligare om folk kommenterar och diskuterar ämnena (bara inte alla kommentarer handlar om mitt singelliv)

// Pierre

Anonymous

Via Superior-bloggen, plus att jag känner snubben som skriver den bra. :-p

Alfred

tror att någon gemensam bekant länkat till något inlägg på facebook och sen fastnade jag eftersom du ibland skriver om klockor.

Anonymous

Jag tror att jag halkade in här när jag googlade på suzuki swift sport för några veckor sedan. Har nu lagt upp bloggen som bokmärke på min dator. Bra blandning av det som gör livet roligt, dvs tjejer, bilar, schyssta cribs, klockor, kläder, musik och humor. Härligt med lyx och att få drömma lite. Extra plus för att du är så aktiv med inlägg. Bra start på dagen att kolla in din blogg!

Mvh Pelle från Stockholm

Anonymous

genom att söka på rolex submariner tror jag.
Sedan postar du fina hus, bilar klockor och babes.

sånt som killar gillar helt enkelt !

fortsätt i samma anda och jag fortsätter läsa 🙂

/M

Anonymous

Minns inte exakt, men jag heter Pierre, så det var på den vägen! Blev nyfiken. Tror jag såg den på google ..

Robin

En gemensam kompis länkade ett inlägg om din bil för ett ganska bra tag sen, det var nog första gången jag klickade in här!

Efter att ha träffat dig ett par gånger så blev vi vänner på facebook. Har läst enstaka inlägg genom facebook som har intresserat mig. Men nu på senare tid, läser jag den ett par gånger i veckan. Den är alltid uppdaterad med nya saker och det är alltid något som intressant att läsa om eller titta på, vilket gjort att jag "fastnat". Dessutom har jag också fått ett litet intresse för klockor haha… 🙂

Fortsätt såhär, så kommer jag att fortsätta läsa 🙂

Pikkos

Hittade hit via speedfreak.
Följde din byggtråd så varför inte kolla in bloggen =)

Det är den sista sidan jag kollar på kvällen innan det är dags för sängen. Skön avslappning. Fått många bra tips på bl.a. fälgar och musik.

SIR_Pierre

Jaså en som gillar musiken med??? =)

Anonymous

Fick tipset av en polare som gillar klockor!
Han sa att den sidan skulle passa mig som handsken.
Gissa om han hade rätt. 🙂

Mvh Niklas i Skövde

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x