Dagens Klipp : Shaquille O’Neal

Som alla vet vid detta laget så ska den.. äh jag vet inte vad jag ska säga.. Legend används allt för mycket numera..

Men om jag säger som så att Shaq är en av väldigt få idoler jag haft.. Redan som liten, Eller mer då, Så tyckte jag att jag var för häftig för att se upp till någon annan. Och… Shaq är nog den största förebild jag haft.. För att han är som han är som människa..

Vilket som.. Shaquille O’Neal har gått ut med att han ska gå i pension.
Vilket är helt ok tycker jag. Inte alls för att han behöver det! Verkligen inte!
Killen blir nog fan bättre för varje säsong FORTFARANDE!

Detta förtjänar givetvis ett STORT hyllningsinlägg där jag går igenom HELA hans kärriär, Som en av världens bästa basketspelare, Som rappare, Skådespelare, Programledare.. Ja you name it. Det är ingen annan som har varit inom så många områden som honom, Och även om han inte gjort allt superbra, Så har det ändå varit seriöst och rätt så bra, Musiken t.e.x var ju riktigt bra.

Men.. Jag sitter på en balkong hemma hos Micke_J och är social för en gångs skull (Kanske inte just i detta ögonblick då jag sitter o knappar på hans slitna laptop)

Så därför så blir det ingen hyllningsinlägg o den klass som jag hade velat.. Just nu.. Och som med allt annat jag skjuter upp så lär det inte bli sen i heller..

Så vad jag ger er nu denna fredags kväll, ca ett dygn efter han sa att han skulle gå i pension, är några klassiska klipp (nya och gamla)som jag gillar lika mycket idag som när jag såg dom under min basketfanatiska ungdom.

Denna är från 1995

Så nice =)

(Visited 18 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x