Sony MDR-XB1000

Oooh dessa vill jag testa!!

Detta är alltså en ÄNNU större variant utav mina hörlurar.

Mina extremt stora och ”basiga” MDR-XB700 har ”bara” 50mm stora element.

Dessa nya har 70mm stora element!!

Hade det varit att jag hade använt mina lurar jag har idag ofta så hade jag utan tvekan beställt dessa.. Även om mina duger MYCKET mer än väl..

Men eftersom jag är så imponerad över dom jag har så blir jag riktigt nyfiken på dessa.

(Visited 336 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
kung_kapone@hotmail.com

Äger ett par dessa hörlurar i 2 månader nu, Fick beställa dom från thailand och vänta 2 veckor på dom. 2000kr+300kr frakt vilket motsvarar mot vad dom kommer kosta i affären när dom kommer ut så jag känner att jag gjorde ett litet klipp där också. Mina tidigare hörlurar (philips 895) var inget i jämnförelse med 890 men dessa hörlurar har slutats produceras för 4 år sedan och de hade 50MM drivers. Dessa är ett par värstingar man kan sätta på sitt huvud och man önskar det fanns någon form av säkerhets bällte för hjärnan och men i ditt huvud som får sig en redig om-skakning igenom hela huvudet när man drar upp volymen. ett tipps för de som lyssnar mycket på dubstep!. om man nu vill klämma ut mycket krafft ur dessa tippsar jag också på att köpa ettcreativ ljudkort (många affärer bl.a elgiganten har utförsäljning på ljudkort idag, fick tag på ett creativ extreme gamer för 400kr när internet priset är 1200kr.)
De stora kuddarna är mer värda priset enbart dom! jag har rätt stora öron och lagom utåtståände så längre timmar med senhizers eller mindre hörlurar får mig att enbart bara kunna sova på rygg den natten. Med dessa är mina öron fria innuti hörlurarna utan att komma åt och till och med ha 1-2 cm fri rum runt om.

kortsagt: ett par hörlurar som sitter himmelskt och spelar underbart med djup bas och impendens lika låg som många öronsnäckor har idag. vilket betyder att dessa spelar riktigt höggt för sin storlek.

SIR_Pierre

Mycket bra med en review! Toppen!

Ett tips till dom som vill ha ljudkort, NuForce Icon! is the shit!

http://www.nuforce.com/

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x