Rätt man på rätt plats!

Det ser man aldrig numera, folk anställer bara idioter istället för kunniga människor.

För idioter säger inte ifrån eller ställer krav..

Men jag ska inte gå in på det just nu faktiskt.

Idag är det ett lite lättare bitterhetsproblen.

Jag blir så irriterad över hur alla dessa manliga mode tidningarna trycker fel efter fel varje månad….. Har dom aldrig hört talats om Google eller att dubbelkolla sin info?? Såna idiot fel som att James Dean skulle kört ihjäl sej i en 356!! Och sen så får man noll respons på när man skriver in och rättar dom, är säkert 3 tidningar i månaden som jag anser har så grova fel så jag måste maila och rätta dom. 

Ni förstår nog vart jag vill komma..

(Visited 15 times, 1 visits today)
KategorierOkategoriseradeTaggar
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x