Nattens tanke.

Jag har varit riktigt sugen på att köpa en ny klocka ett tag nu.

Men det finns verkligen inget av intresse.
Jag vet att jag numera har ett mycket lägre pris-tak än förr (som om jag ens hade nått!)
Men jag verkar glömma det när jag sitter och jagar prylar på nätet.

Men det roliga är, och poängen är, Att jag inte hittar nått av intresse oavsett prisklass!

Visst, man kan inte ha för många Panerai, men under dessa senaste veckorna som jag har kollat runt så har jag inte hittat nått som jag har känt ”DEN vill jag bära!”…… Inte ens ”Den hade sett snygg ut i min samling”….

Lite I-lands problem… Eller mycket rättare sagt.

Men tur är det tror jag… Det är nog inte meningen att jag ska lägga en mindre förmögenhet på en klocka när jag fortfarande inte har nån inkomst…

Men inte ens nån G-Shock lockar mej…

Jag är verkligen sjuk!

(Visited 40 times, 1 visits today)
KategorierOkategoriseradeTaggar
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Gardebrand

Du är en mkt sjuk man pierre 🙂 Och glada är vi för de! Jag kan hjälpa dig att göra av med lite pengar om du har för mkt! Du vet ju min sits!

Thomas Nilsson

Daytona vitguld med svarta urtavlan…

Daniel

Nej du är inte galen kompis utan du har börjat växa upp och inse att klockor och bilar är inte allt i världen utan nu kommer du att hitta en tjej som kommer att "ta hand om" dina pengar så du slipper bry dig om vad du skall göra med dina pengar 😛

SIR_Pierre

Gardenbrand 
Tro mej, jag har inget problem med att göra av med pengar, men jag har inga, inte haft inkomst på snart 14 månader. Du har iallafall en inkomst om jag förstått dej rätt.

Danne
Det har inte alls med det att göra, oavsett om jag är singel eller har 29 tjejer, oavsett om jag är 5 eller 95 så kommer jag fortfarande tycka om bilar och klockor, jag har älskat bilar sen jag föddes och klockor sen jag fick min första certina som 5 år gammal, det är det som kallad en passion, en livs passion. Min ålder, förhållande status eller ekonomiska sitts kontrollerar inte utbudet av klockor, det är jag ganska säker på.

Thomas

Ne Daytonan är för liten och behöver sin upcoming facelift, först efter den så kanske den hade blivit intressant, men efter ha spenderat mycket tid med släkten nu under jul och nyår så är jag så extremt trött på allt snack om rolex och alla frågor som dyker upp när man bär en rolex, nästa gång ska jag sätta en stor prislapp över hela klockan när jag går ut så folk slipper fråga.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x