Vänta med att uppdatera din iPhone!!!

Sedan Apple igår kväll släppte uppdateringen till sitt mobila operativsystem som numera kallas Ios4 har det kommit många rappoter från användare som drabbats av olika problem efter att ha uppgraderat sina Iphones.

Det finns visserligen användare som uppger att allt har fungerat felfritt men många har också haft problem. En del av problemen är så allvarliga att telefonen blivit mer eller mindre oanvändbar.

Bland annat har man råkat ut för att MMS inte längre fungerar, att samtliga sparade kontakter i telefonen har raderats utan möjlighet att återställa från den backup man gjort innan och det finns även rapporter om att själva uppdateringen har misslyckats och att telefoner fastnat i ett läge med ständiga omstarter.

Efter att ha installerat Ios4 har användare även fått problem med vissa av Googles tjänster och uppkopplingar mot Exchange-servrar.

Att man får problem efter en uppdatering kan i vissa fall bero på användare helt enkelt gjort något tokigt. Mängden inrapporterade fel är dock så stor och kommer från så många olika typer av användare att det inte kan vara förklaringen i det här fallet. Bland de missnöjda användarna finns Macworlds chefredaktör Andreas Leijon som igår kväll uttryckte sitt missnöje på Facebook.

Det är taget ifrån nån annan sida givetvis.

Men jag har själv haft en massa problem.. Min Homebudget app som jag använder mest funkar inte alls, Kan inte skicka mail. osv osv osv..

(Visited 12 times, 1 visits today)
KategorierOkategoriseradeTaggar
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x