Dagens Vett & Etikett : När folk försöker hålla avstånd ifrån dig

Ja detta är ännu ett ämne som jag tjatar om, men Kroppsspråk är jätteviktigt!
Det tråkiga är att det verkar som om att jag är den enda som förstår och talar kroppsspråk, är alla andra så vana att bara sitta vid en skärm att de inte förstår de enklaste saker?

Så nu frågar jag er, detta är något som jag tycker är solklart, något som jag stöter på varje gång jag är på en offentligt plats, oftast då bilträffar.

Om du står och pratar med en person, och den andra personen hela tiden vänder sig ifrån dig, går ifrån dig, ställer sig en bit ifrån dig, även om ni pratar med varandra.

Vad betyder det tror du?

Det kan betyda ett par saker såklart.
Det kan betyda att personen är rädd för din närhet och vill hålla avstånd, att personen indirekt vill fly.

Men bland vänner och bekanta så tycker JAG att det är solklart att det innebär att du luktar illa!!

DÄRFÖR vill personen som du pratar med stå en bit ifrån dig, därför tar personen ett par steg ifrån dig så fort du närmar dig.

Varför förstår inte folk detta, och med ”folk” så menar jag nu främst rökare, som luktar illa om de har en cigg i munnen eller inte, men SPECIELLT om du står bland människor som INTE röker, som har sagt gång på gång att de hatar rökare, varför förstår inte dessa rökare att personen/jag tycker att de luktar illa, när man under ett samtal har gått runt bilen 5 varv och gått runt hela parkeringen (inte för att kolla på bilar), men ändå så ska folk tvunget stå sidan om dig när de röker!!

JAG HÖR DIG ÄVEN OM JAG STÅR 5 METER IFRÅN NÄR DU STINKER MED DIN CIGARETT!!!!!!

Du måste inte stå direkt rakt framför mig när du pratar med mig!

I vanliga fall så säger jag ifrån direkt på skarpen, men man vill ju tro att folk, och speciellt äldre, ska förstå kroppsspråk, och förstå att det luktar SKIT med cigaretter!

Och jag då som är allergisk, som redan har jättebesvär med pollenallergi, det är KATASTROF för mig att stå där folk röker!

 

Dagens Guide : Kroppsspråk

(Visited 91 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
JohnA

Alltför många är helt socialt obegåvade. Pratar högt i telefon bland folk, står för nära när det finns utrymme, och som sagt luktar illa. det bästa med munskyddsepidemin var att då kunde folk inte gapa och stinka lika lika mycket, från munnen åtminstone. Sen att folk röker år 2022 röker är ju retarderat…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x