Dagens Notiser

Vissa dagar är sämre än andra, så är det ju absolut.
Och vissa av dessa dagar börjar dåligt direkt när man vaknar.
Sen så har man saker att göra, så händer ytterligare något, och så tänker man att bara jag kommer hem sen så ska jag stanna hemma resten av denna dåliga Måndag.

Sen händer ytterligare något annat dåligt, som man bara snabbt ska lösa, sen händer ytterligare något, och då kan jag lika gärna passa på att lösa det, och sen händer ytterligare ett PAR saker till, och då orkade jag verkligen inte mer, jag skulle bara köra och tvätta bilen, men jag övervägde att strunta i det med, jag ville bara hem.

Och då, efter allt detta som har hunnit hända under bara ett par timmar, då händer detta.

Så ja, vissa dagar ska man absolut bara stanna hemma.

(Visited 72 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.