Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
En kvinna med VETTIGA och SUNDA värderingar!

Nää och du konsumerar inte mycket! Varför inte bara nöja dig med EN telefon. Och nää jag är DEFINITIVT ingen hater som du kallar folk, du har INGET som jag vill eller önskar…. Jag är fullständigt nöjd med mitt liv både när det kommer till de matriela ting som jag använder tills det inte fungerar längre och med människorna i mitt liv. Som förälder är det SJUKT frustrerande att läsa om hur du utnyttjar planeten vi bor på. Du verkar tro att planeten har OÄNDLIGT med resurser för att du ska ha x antal bilar och andra matriela ting och skor! Du är fan så ego. Du är ju dum så att du är dum en gång till! Inte konstigt att du lever själv när du prioriterar TING och inte människor och djur som lever på samma planet som dig. Titta dig i spegeln och fråga dig själv igen om du verkligen inte konsumerar mycket! Vad har du fått för värdelös uppfostran? Respekter planeten som du får äran att gå på! Såna som dig borde man fan skicka upp i rymden!

SIR_Pierre

Kära fattiga trädkramare 🙂

Du måst först och främst lära dig vad ordet konsumera betyder.

Sen vet jag att ni bitterfittor inte har någon verklighetsuppfattning alls, men du borde verkligen lära dig skillnaderna mellan att konsumera, bruka, använda, att ha i sin ägo, samla på.

Du kanske tycker om att använda din mormors mormors trasiga gamla trosor, men vi som har råd att köpa nya saker, vi kan göra det utan att KONSUMERA mer än någon annan.

..

Hehe komiker eller?

Hellre trädkramare än en stor jubelidiot!

Fattig. Absolut inte. Mitt barn och kommande barn behöver ALDRIG oroa sig för pengar i sin framtid. Uppfostar mitt barn med vetskapen om att planeten kommer att bli en mycket dyster plats pga oss männsikors sätt att missbruka den. Min son kommer bli mer MAN än du någonsin kommer att bli! Vi har vårt på det torra. Jag kan köpa din biljett ut till rymden (enkel resa)! Inga problem!

Långt ifrån en bitterfitta. Du är nog mer en bitterfitta än nån annan! Vem av oss är det som sitter själv? Vi vet båda att det är DU som sitter SJÄLV i din lägenhet och tror att du är något! Återigen Megalomani! Jag har en MAN som har något mellan öronen bredvid mig som kämpar och sliter för sin familj och planeten vi lever på och han har sin kvinna bredvid sig som gör ALLT för honom! Vad har du?

Den dagen du får barn om det nu finns en kvinna som kan tänkas leva och yngla av sig med dig. Den dagen förstår du nog! Hoppas jag!

.

Du har inte mycket att komma med!

Jag är några år yngre än dig men har LÅNGT mycket mer erfarenhet av livet och om hur människor fungerar än du någonsin kommer att få. Du lever i din bubbla med tron att du är störst och bäst. Men tro mig du är en liten skit på jorden.

Du verkar till att vara en riktig torboll som sitter där hemma bakom skärmen och spelar Alan. Har åsikter Om hur tjejer beter sig osv. Vem fan är du att avgöra det?! Bara för att du inte levt ditt liv fullt ut!

https://www.moviezine.se/movies/idiotrepubliken

Filmen är ett praktexempel på var mänskligheten är på väg! Blir bara dummare och dummare!

Jag har varit på lika vackra platser på jorden som du lägger upp bilder på och bara kan drömma om att få se och uppleva…. har även sett baksidan av det med misär för både djur och människor.

Vad gör du för att världen ska bli en bättre plats? Du går till affären och köper kött mjölk ägg var tror du det kommer ifrån? Och vad tror du djuren får gå igenom för att du ska kunna göra dina pannkakor eller blanda och njuta av ett glas O’boy eller lägga en bit kött på grillen en skön sommardag?

Visar du någon som helst tacksamhet över vad det djuret har fått gå igenom för att sen få hamna i din otacksamma mun? Du bidrar till djurs lidande…. Och att jordens resurser går en säker väg mot att bli tömda i en snabbar takt än innan människan börja leka kungar!

Undra vad du hade gjort den dagen maten och vattnet tar slut. Tur att du har alla dina skor som du kan sitta och gnaga på och dricka bränslet från dina bilar och gnälla över dina problem. Du ser kanske inte vad som händer runt om i världen och alla människor som är på flykt?

Jag och min familj fick nog och bestämde oss för att ta avstånd från detta vidriga djurplågeri och folks okunskap och ovilja att förändra sig för att gör världen till en bättre plats.

Vi hade en vision som vi fullföljde.

Vi lever idag TOTALT självständiga när det kommer till mat och energi! Vi är inte beroende av att åka till affären och handla mat. Vi är två vettiga människor som vet var världen är på väg. Och gör rätt för oss.

Att sen se en fästing som dig sitta och skriva som du gör och tro att du är något är bara galet!

Synd att dina föräldrar inte visste bättre. Äpplet faller inte långt ifrån trädet. Låt dig aldrig få ett barn då den siste idioten inte är född!

.

OMG! Du om någon saknar verklighetsuppfattning! Shit trodde inte det fanns SÅ korkade ”vuxna” människor!
Du är beviset! Men inte överraskad för 5 öre. Bitter ensam ”man” som har NOLL koll!

Importerat kött är ju det man SKA undvika! Du borde återgå till skolbänken lilla lilla gubbe!

Sir_Pierre

Nej nej, det är ju godare när det är extra miljö-ovänligt 🙂
Och allra helst så beställer jag dubbelt upp och kastar hälften.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x