Dagens Notiser

Spread the love

Det senaste året så har det hänt mig mer än ett tiotal gånger att jag verkligen har stängt av min iPhone, lagt den ifrån mig, och när jag lyfter upp den sen så är den igång..

Detta har hänt på flera av mina iPhones..

(Visited 43 times, 1 visits today)

Related Post

Dagens WTF : concrete objects – Polygon Ince... Detta var det dummaste jag har sett på länge. Det var en sida som tipsade om olika presenter att ge till din tjej för att fira "Kvinnornas dag" eller...
iPad i bilen = onödigt? Det ämnet har jag redan snackat om.Och vi(jag)kom fram till att man kan ha en viss anvädning av en iPad i bilen.Så nu till dagens inlägg.Brabus som vi...
Express-Shopping! : Plocka vad du vill på 156 seku... Minns ni det programmet som visades när vi var små.Där vann nån unge att få springa runt i en leksaksaffär och plocka vad dom ville gratis under en vi...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.