Dagens Notiser

Spread the love

* Varför vill alla alltid så gärna att jag ska sälja min 350Z-RS?
Så har det varit sen jag köpte den, och de senaste 8+ åren så har det FRÄMST frågats “När ska du sälja den? / Ska du inte sälja den?”
“Vad får du om du säljer den?” osv osv..
Och sen då så vill alla så gärna höra om hur mycket problem jag har med bilen.

BARA skadeglädje!

(Visited 5 times, 1 visits today)

Related Post

Dagens Bilar       Den blev lite snyggare nu när man vet att det gör nytta aerodynamiskt. Love it!  Vi MÅS...
Chris Harris : McLaren 650S – Track Driving,... Detta ska tydligen vara den mest prisvärda McLaren http://youtu.be/OMB4TS6sCYo
Morgan 3 Wheeler – XCAR Synd att den låter som en Moped bara.

2 thoughts on “Dagens Notiser

  1. Samma med min Cosworth. Fast det är mest för att dom inte fattar varför jag har den när den bara kostar massa pengar och aldrig funkar. Dom tycker att man kan använda pengarna till bättre saker.. Hallå!? Vad är bättre än bilar? Supa bort 5000 kr på krogen?

  2. Daniel S says:

    Jag som var där när du hade köpte den och den var helt orörd vet hur mycket du älskar den bilen och sen var jag med vid den första “kontakten” med en refug inne i centrala malmö 😉 och som har typ sett 5% av allt jobb du lagt ner på den bilen så kan jag inte förstå hur folk kan säga så?? Det enda jag önskar är att den blir 100% färdig så folk kan se hur jävla grym den bilen egentligen än!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *