Dagens Notiser

Spread the love

Jag har haft en del vänner och en hel del bekanta i mitt liv.
Tyvärr så har de flesta från tonåren gått bort, och de från ungdomen har man vuxit ifrån.
Som tur är så har man fortfarande sporadisk kontakt med en del.

Vilket som, utav alla dessa så är det knappt en handfull som verkligen har lyckats i livet.
Och det verkligen glädjer mig riktigt genuint i mitt hjärta, det är bra människor som har arbetat sig upp till en bra inkomst, jobb som de trivs bra med, eller iallafall egna företagare, som bor bra, har en fin familj osv.

Trots att jag inte står alla dessa människor nära så är jag verkligen stolt över dessa handfulla personer.
De har “Lyckats”, de mår bra, och framförallt så är de tacksamma.

Större delen har det gått mer eller mindre dåligt för, och de som det inte har gått dåligt för när man ser till ekonomi, familj, karriär, hälsa osv, de är bittra och absolut inte lyckliga, och det är verkligen inte bra i heller.

Och sen är där vad jag kan komma på just nu 2 st som inte ALLS förtjänar deras karriär-succe´ som de har uppnått.
Verkligen inte, snåla, falska människor med jävligt bruna tungor.

MEN!

Min poäng var att jag verkligen glädjs åt dessa gamla vänner och numera bekantas lycka.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Related Post

12-Step Program to Get Through a Breakup | The Sci... http://youtu.be/trWgx7YoZyk Allt handlar ju om hur och varför det tog slut. Men det absolut viktigaste är.. Att lära sej en läxa.. Och att inte g...
Nattens Notiser * Höjdpunkten med att fylla år numera är alltså Facebook-gratulationer..
Dagens Serie : Alla är fotografer * Dagens höjdpunkt numera är att ligga i badet och kolla på tv.. Det är vad jag ser fram emot dagarna långa.. Och mestadels av dagen går ut på att hi...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *