Bloggen Update : Fritt fram att kommentera

Spread the love

Efter alla projekt med att flytta bloggen, köpa appar osv osv osv, allt för att undvika anonyma hatkommentarer, så har jag nu ändrat så det är fritt fram för alla att kommentera mina inlägg utan att logga in på något.

Så får vi se om det är fler än 3st som orkar kommentera i framtiden.

Testa gärna.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Related Post

Bloggen Update Jag upptäckte igår att man inte längre kunde klicka upp bilder i helskärmsläge, och så har det varit sen flytten då i mitten av Februari. Men nu ska ...
Nattens Notiser : Exempel på inlägg som försäkring... Detta är så jävla sjukt... Men eftersom jag ändå måste gå igenom en jävla massa inlägg som dom hänvisar till.. Så kan jag lika gärna visa er läsare...
Bloggproblem. Ne nu har jag försökt i en timme att ladda upp dagens bilder! Och det vill fan inte!! Sjukt irriterande!

4 thoughts on “Bloggen Update : Fritt fram att kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *