Nattens Notiser

Så längesen det var jag spelade flipperspel..
Jag var lite beroende av det som “liten”.

Jag spenderade dagarna långa med att spela flipperspel nere på centrum eller istan..
Stack iväg på skollunchen i gymnasiet för att “träffa min tjej” men egentligen så handlade det bara om att hennes skola låg på väg till spelstället, där hon fick sitta och gnälla för avstängda öron,

Vart jag än gick förr, om det så var et uteställe köpcentrum, resturang eller en båt så det första jag gjorde var att leta efter ett flipperspel.
För att förr så fanns det alltid ett sådant överallt.. Verkligen överallt.

Min dröm förr var att ha ett eget flipperspel hemma. Svindyra var dom, men då var min tanke att leasa spelen, så man kunde byta ut det en gång i månaden. Jag vet inte om detta fanns.. Min i mitt dagdrömmande så fanns det.

Favoritspelen var nog Terminator 2.
The monster from the creek eller vad det hette, ett väldigt gammalt spel.
Och the last action hero.

Det jag var bäst på var faktiskt inte så kul, mest för att det var för mycket grafik där.. Då kändes det inte som om allt berodde på mej och min talang. Men jag var GRYM på det! Skulle jag hitta det spelet idag så är jag utan tvekan fortfarande på topplistan.

Jag fick knack efter knack… En gång så var jag tvungen att lämna spelet med ett otroligt högt score och flera frispel kvar… Mitt i alltså.. Jag var inte i närheten till klar..jag bara lät bollen “dö” så jag kunde skriva mina initialer “ICE” tror jag det var oftast.. Eller bara P.I

Det spelet var iallafall Star Wars, Attack of the Clones måste det ha varit..
Tråkigt spel.

Även som liten liten innan jag ens fick vara i spelhallarna( nej inte jävla internetkafe) så måste jag varit spelberoende, för att jag minns att jag som kanske 11 åring fick ett litet flipperspel av mina föräldrar. Givetvis inte the real deal.. Men ändå..

Vart hittar man ett old school flipperspel idag då?

(Visited 17 times, 1 visits today)

4 svar på ”Nattens Notiser”

  1. För ett tag sen var jag lite sugen att köpa ett.. Sökte på Google och hittade ett företag som renoverade och sålde gamla flipperspel..minns fan inte vad dom heter nu! Just T2 är ju ett klassiskt spel, skulle jag hitta det idag och ha plats sp skulle jag köpa det 🙂
    // Per

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.