0 svar på ”Dagens Panerai.”

 1. Tjena vad tror du om en 233k som samlarklocka?
  Har läst lite på paneristi om att den strular lite, Power reserven kan hänga sig..
  Ska man bry sig om sånt?
  efter 2008 gjorde dom om urtavlan, men det visste du säkert 😉

  Mvh Alex

 2. Tjena Alex.
  Ja.. Det är väl allmänt känt att Panerai hade rätt så många år där dom inte var perfekta.. Urverk som låser sej osv osv.. Det var ju just därför dom gamla modellerna med GAMLA urverk var mer eftertraktade, För dom funkade =)
  Det är egentligen nu efter 08-09 som dom har riktigt bra urverk igen, Sen om powerreserven beror på urverket eller bara att visaren lossnar eller nått vet jag inte.. Inte hört det problemet tidigare. På dom modeller där du får en tilläggsbokastav efter siffrorna.. T.e.x K eller L osv, Då betyder det att modellen har fått sej en förändring under produktionen.

  Jag gillar inte 1950 i 44mm storlek, Men denna klockan har ju ett imponerande urverk (även om jag vet att dom haft problem med det) Det är ju en hyllning till det "riktiga" 8-days som jag älskar.

  Så vill man se det riktigt positivt så har du detta att gå på

  * Hyllning till Angelus urverket
  * Ändrades mitt i produktionen
  * Första 44mm klockan med detta urverket

  Men… Vad jag själv känner så är det inget jättespeciellt med klockan.. Den var poppis som fan när den kom.. Men jag ser ingen anledning till att den skulle nån gång gå upp över sitt listpris..
  Modellen är känt för att ha ett urverk som INTE håller 8 dagar.. Stannar lite när den känner för det (Min vän fick en sån som ny, Urverket har stannat helt o hållet minst 3 gånger)

  Så allting handlar om vad du får ge för klockan.. E det närmre dom där 100 så skippa det o kolla på nått annat.. E det 50 så e det bara att ta den o hoppas på det bästa..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.