Hinner ni inte med?

En sak har jag tänkt på sista tiden… Pga min bristande tid..

Men jag fick också nyss höra det av en kille som läser bloggen ibland.

Kan det vara så att det är för mycket inlägg om dagarna?  

Läser/hinner ni med allt? eller ni scrollar er förbi det mesta?

Nu snittar jag väl 15 inlägg om dagen skulle jag tro… Och.. Scrollar ni er förbi dom så kanske det bar räcker med 5 om dagen… Vilket fortfarande är mycket ju.

(Visited 19 times, 1 visits today)
KategorierOkategoriseradeTaggar
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dite

Personligen scrollar jag ganska ofta, för att sedan gå tillbaka om någon dag och läsa. Mest intressant tycker jag ju självklart är dagens/nattens bilder, notiser, dina outfits (men mest för att man får se dig)dagens/nattens babes och ass… Men jag får alltid ett speciellt leende på läpparna att läsa personliga saker och "sanning" i din blogg =)

Anonymous

Har nyligen upptäckt din blogg och tycker att du är väldigt generös med inlägg, vilket enbart är positivt om du orkar med. Rolig blandning av livets goda.

Mvh Pelle

SIR_Pierre

Tackar, Allra helst ska du bläddra tillbaka till gamla inlägg nån gång.. Har mycket bra gamla inlägg.

Pikkos

I say keep´em commin =)

Anonymous

Det är ju det som är roligt med din blogg. Att du uppdaterar ofta! Ibland har man inte kikat in på några dagar och det finns massor med roligt att läsa! Keep it up!

Daniel S

Jag bläddrar förbi emo inläggen, för sådant känslo strunt är inget för riktiga män 😉

Anonymous

Jag har följt din blogg sedan ungefär kanske 1 år? Jag vet inte. Du försökte sälja en förlovningsring minns jag som ett av det första jag läste.

Men jag scrollar mest förbi klockorna. I alla fall textmässigt. Bilderna kan locka men klocktexterna glider förbi.

Emo, bilar, bilderna, babes, och personligt läser jag dock. Det är liksom mest intressant. Min intresseordning är nog som följer: personligt, emo, roliga bilder, babes, bilar.

SIR_Pierre

Väldigt kul o se att det är så jättevarierande smak bland mina läsare =) Skönt att det inte är nått slags inlägg som jag behöver skrota då =)

Anonymous

Alla bilder upp skattas, varesig det är bilar, klockor eller emos. Textmässigt är det Personliga och events roligast. Klock o biltexter är intressant, men samplingar bryr jag mig inte om. 15 inlägg är väldigt mycket, men väldigt positivt! Babes o ass är ok men inget man stannar upp för, eller ägnar tid åt som du uppmana oss i ett inlägg. Humorn gillas o dagens crib. Ladufynden o matchning är ibland ovanliga men ack så uppskattade! Bra blogg, hinner med gör man! Keep it up!

Anonymous

Jag älskar också bilder själv =) Nästan oavsett vad det är på, Men eftersom jag fått höra att många tycker det bara är drygt, Aegt att ladda sidan, Jobbigt att bläddra från mobilen, Så försöker jag hålla mej till ett bildinlägg om dagen bara. Därför blir det mycket videos istället lite då o då.

På sista tiden har jag fått höra mycket att folk inte bryr sej om brudinläggen.. Men det är utan tvekan dom inläggen som fortfarande har flest läsare, Vilket ni ser till höger här på sidan.

Utan 10 mest lästa inlägg så är det 10 brudinlägg…

Jag gillar verkligen att er smak är så olika, Fick höra i helgen att dagens crib var dom tråkigaste inläggen t.e.x =)

Tack tack för all feedback, Det kommenteras fortfarande rätt så lite i bloggen så ibland måste jag fråga för att stämma av läget =)

Pierre

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x