Dagens #350ZRS

** Två gånger har jag kört upp med min #350ZRS ifrån mitt garage där jag bor, och varje gång har det skrapat emot riktigt mycket, här är resultatet av det.

Trist… Mycket trist..
Jag vill verkligen inte köpa ännu en ny kolfiberläpp, jag tror att detta är nr 7 eller 8.

Så den ska lagas, men då är det samma gamla fråga som alltid, vem ska laga den åt mig?

Jag har för mig att jag har någon Facebookvän eller bloggläsare som har kommenterat och sagt att han kan göra/laga kolfiber åt mig…
Är det någon som känner sig träffad så hojta till =)
Kanske någon som jobbar på Composite Design i Arlöv? Eller Carbonia?

** Så till Dagens I-Landsproblem.
Jag har ett toppen-garage i stan där jag har ett par bilar stående, men de bilarna som står där, de bara står där, de glöms bort.
Min #350ZRS brukar stå där om vintern, men jag vill gärna ha den bilen hemma, redo att köras med när jag än vill.

I mitt garage under huset där jag bor, där kan den inte stå för att då skrapar jag i sönder läppern när jag kör upp från garaget och där är ingen strömuttag så jag kan ladda bilen.

I garaget hos mina föräldrar, där den brukar stå, där vill jag ha min SL, för att den vill jag INTE ha i mitt garage eftersom folk inte kan låta bli att pilla på den!
Det garaget är bra, även om det inte är ett varmt garage, där står bilen HELT enskilt, jag kan ladda batteriet där osv, men jag har bara en sån plats, föreningen vägrar ge mig fler platser där med.

Sen har jag tyvärr inte fler garageplatser.

De andra bilarna tar också emot när jag kör upp från mitt garage, men de kan lika gärna stå ute ändå, även om det regnar in från rutan på min #JDMCorvette sedan lackerarna bytte NÅGRA av de gummilister som de skulle byta på Goodwill för att de gjorde ett extremt dåligt lackjobb flera gånger.

Min #RocketBunny86 vore trevligt att ha i mitt garage under huset eftersom det också är en brukisbil som jag aldrig vill ska vara kall, men men, den skrapar, den har stolvärme, den är vattentålig 😉 Så den får stå ute.

 

Så Pest eller Kolera?
Skrapa i sönder läpp på #350ZRS eller konstant få nya repor på min SL?

 

** Nästa person som säger att jag borde köpa ett stort hus med ett stort garage får jättegärna köpa ett sådant hus till mig.

(Visited 41 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.