Dagens Notiser.

* Min Corum har blivit den klockan jag har på mej när jag behöver vara anonym till vardags.
Som nu ska jag iväg till läkaren för att kolla hur mitt minne fungerar, Och då vill jag inte ha någon uppmärksamhet på klockan alls, Så ingen superstor Panerai (Även om Corumen är större) och ingen färgglad G-Shock.

Då är denna perfekt. ( I min värld iallafall)

(Visited 5 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Låter inte helt rätt i min värld, men förstår vad du menar. Ingen som frågat om min Tag på snart två år tror jag, så låter oroväckande att inte ens en superflott Corum gör folk nyfikna? Kan vara skönt men lite uppmärksamhet vill man ju som människa alltid ha.

/MJ

SIR_Pierre

nene allt är ju relativt.. ska jag vara diskret så är det denna eller min svarta Rolex liksom.
Men eftersom folk inte känner till Corum som märke så är det för mej en anonym klocka.. Så som Panerai var förut.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x