9 comments on “Vad säger din bils färg om dig?

 1. I fallet med min Miata så var rött enda alternativet, då jag tycker det passar bäst ihop med kolfibern. 🙂
  Skulle jag lacka om den idag hade jag valt 350-guld 😉

 2. Hehe. Ja en Miata ska vara röd.
  En NB passar i ”guld”, jag har nog aldrig sett en NA i guld.

  Min gröna funkar också eftersom bilarna hämtar inspiration ifrån gamla brittiska roadsters.

 3. Min Cosworth är Vinröd (Magenta pearl) men alla tror att den är lila av nån anledning. Hade också velat ha den i vad jag skulle kalla ”isblå”. Supra mk4 ser bra ut i rött. En S2000 vill jag ha i gult. Vill ha en IS200 i gult eller rött. Nästan, kanske alla bilar ser bra ut i vitt. En R34 GTR ser ju väldigt bra ut i lila. Jag väljer färg efter vad jag tycker själva designen passar i för färg. Min Cosworth skulle göra mig spyfärdig om den var gul. Men en skrikgul IS200 är svinsnygg!

 4. Men okej, ny fråga.
  Om ni skulle köpa en bil idag, vilken färg skulle ni välja?

  Rent allmänt så gillar jag brunt och skulle vilja testa det på en bil..
  Om det så är en Lexus LS eller en Porsche Targa 😉

Kommentera