8 comments on “Dagens Lexus : Gamla Lexus LS400 är eftertraktade

 1. Ja vad väntar du på? de blir tydligen inte billigare (Sverige är billigast i världen med Lexus) och det blir bara svårare och svårare att hitta gamla bilar i fint skick. De blir inte yngre 😉

 2. Ja, man skulle köpt en innan alla har gått 40 000 mil.. Min var nästan omöjlig att sälja. Var typ 2 st som ringde på den. Köpte den för 32 och sålde för 27 :/ Inte en bil som vanligt folk tänker på när dom ska köpa bil tror jag. Fömodligen därför Sverige är billigare. Samma med många andra speciella bilar också.

 3. Min hade nog gått över 30 tusen och såldes samma dag.. så pass att jag ångrade mig att jag sålde den så billigt.

 4. Ok, ja det kanske är lättare i Malmö. Ingen som orkar åka upp hit och köpa bil 😛 Han som köpte min var från Stockholm och bland det första han gjorde var att åka till Nordkap. Han sa att den drog 0.8-0.9l/mil på den turen 😛

 5. Nej han åkte ner ifrån Göteborg eller ännu högre upp och köpte den. Ja jag har ju pendlat i flera år med mina. Dricker under litern på motorvägen =)

 6. Letade i två år innan jag hittade ”Bilen” en Lexus LS400 95
  Det är en Japansk RR med en Rolex under huven. Har aldrig och kommer aldrig att byggas
  bättre bil
  Har fått en bok från USA som heter The Lexus story, Du kanske har den?
  Mycket läsning och bilder om hur den kom till, en begränsad utgåva i skinnband

 7. Så härligt att höra =)
  Nej den har jag inte, men jag har nog läst och sett allt som finns på nätet =)
  Jag tycker utan tvekan att det är världens bästa bil.

Kommentera