Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

22 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ulla-anders

Objektifiering är en handling som innebär att man reducerar en person eller grupp till ett passivt föremål för handling, istället för en egen handlande aktör. Ögon, porr same same men lika illa. Ta ansvar.

ulla-anders

Ingen förväntar sig att du ska förstå. Människovärde, livssyn är grunden till hur du ser på kvinnor. Det är beklagligt att du inte varit tillräckligt älskad för att avsky kvinnor. Hade du älskat kvinnor hade du lyft dem på ett positivt sätt i debatter, inte behandlat dem som varor. Du slår ifrån dig saklig kritik om din kvinnosyn, det är en ömkligt och töntigt men det är ditt ansvar och börda.

ulla-anders

En frågeställning du kan ta med dig är följande: på vilket sätt mår DU bättre och hur gynnas DITT liv mer av att behandla kvinnor som du gör jämfört med om du omvärderade din kvinnosyn? Det är ett inlägg jag med spänning ser fram emot att läsa, där du ifrågasätter din egen kvinnosyn.

ulla-anders

Provokation och försvar, en rädd pojke i en mans kropp.

ulla-anders

Det kan heller inte vara lätt med en stor kuk och aldrig få knulla =)

ulla-anders

Hur mycket tar du?

ulla-anders

Nej tack. Jag föredrar intelligens. Ingen kvinna med äkta självaktning skulle låta dig komma när henne.

ulla-anders

Tomma tunnor bullrar mest..

Niklas Karlsson

Jo vi märker det för du bullrar som fan!
Verkar inte veta vilket kön du tillhör heller.
Min erfarenhet är att feminister lider av brist på uppmärksamhet av en eller annan anledning.
Och väldig fokus på hur män behandlar kvinnor men ingen fokus på hur kvinnor behandlar varandra.

ulla-anders

Intressant aspekt. Så, forskare Niklas Karlsson. Hur behandlar egentligen kvinnor varandra? Genom dina uttryck verkar du vara en mycket pålitlig källa. Eller arbetar du med beprövad erfarenhet?
Bullra innebär, i ordspråkets bemärkelse, att skryta. Inte vara högljudd. Det är vad vi lingvister kallar metafor. Jag vill dessutom påpeka att din frustration verkligen är intressant. Jag lutar mig tillbaka och väntar med spänning på att du berättar för mig hur kvinnor (alla kvinnor, generalisera ordentligt nu) behandlar varandr.

ulla-anders

Jag tar del i ett allmänt forum där du uppmuntrar dina läsare att kommentera. Jag är läsare, jag kommenterar och försöker skapa en sund debatt, förvisso med tveksamt resultat. Varför blir ni så provocerade?

ulla-anders

Det faktum att du likställer mina frågor om din kvinnoavsky med rasism är absurt. Innebär det att alla meningsskiljaktigheter är av ondo i de befinner sig i sammanhanget där majoriteten anser det motsatta? Varför kan ni inte, på ett sunt sätt försvara och argumentera för? Har du argument alls eller reagerar du direkt utifrån känsla. För hittills har du styrts av dina emotioner, inte rationalitet (ironiskt eftersom kvinnor ofta beskylls för just det). Vilket forum vore bättre för den här debatten än här?

ulla-anders

”diskussion
diskussion, samtal (om viss fråga) i vilken de deltagande argumenterar för sina respektive uppfattningar.” http://www.ne.se

Du har redan givit mig en diskussion även om kvaliteten på dina argument fortsatt kan diskuteras.
Var nu en duktig pojke och fortsätt att stå helt grundlös inför dina argument. Det får dig att framstå som både kunnig, pålitlig och trovärdig vilket är riktigt bra egenskaper att förknippas med.

ulla-anders

Dysmorfofobi. Den här bloggen upprätthåller föreställningen som gör att människor i värsta fall, väljer att avsluta sina liv. Har du plats för det på ditt samvete Pierre? Idealiserandes av ett skönhetsideal som för många inte är möjligt att uppnå. Fenomenet förekommer självfallet även bland män.

http://m.familjeliv.se/forum/thread/72392697-mar-daligt-over-mitt-utseende

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x