Dagens Paket : Nya skosnören

Ännu ett litet paket som jag har väntat på sådär löjligt mycket. .

IMG_8859

IMG_8860Så.. När jag ÄNTLIGEN fick hem mina Nike When Pigs FLy.. Så var där gröna snören på..

http://www.in4mants.com/hi/wp-content/uploads/2013/01/NIKESB_PIGS_002.jpghttp://strictlydeadstock.files.wordpress.com/2012/11/cncpts-nike-sb-dunk-hi-when-pigs-fly-02.jpg?w=584&h=547

Och svarta som medföljde..

Och.. Jag kände.. Och blev inmatad av någon annan.. Att jag bara MÅSTE ha blåa snören till dom.

http://images.freshnessmag.com/wp-content/uploads//2012/11/concepts-x-nike-sb-dunk-hi-when-pigs-fly-1.jpg

http://stupiddope.com/wp-content/uploads/2012/11/concepts-x-nike-sb-2012-when-pigs-fly-dunk-hi-4.jpg

Nyansen av blå var väldigt svår att tyda.. Eftersom det ser olika ut på alla bilder.. Alltså både bilderna på skorna. Och bilderna på snörerna som jag kollade runt på.

Jag hittade ett retard på Ebay som hade en massa olika Nike SB snören.. Men shit vad trög han var!  18 mail senare så gav jag bara upp.

 

Men.. Något senare (Jag har alltså letat sen jag fick hem skorna) så hittade jag en sida som hade ett par olika SB snören.. Men med löjlig dyr frakt..

Så.. För att det skulle kännas mindre dumt.. Så köpte jag 3 par dyra skosnören istället för ett.

IMG_8917 Det tråkiga var bara att sen var det nån procent på frakten.. Alltså ju dyrare paket.. Destu dyrare frakt.. Löjligt..

Well.. Dessa 3 blev det iallafall.

IMG_8920Rosa… Rosa på rosa kan bli coolt tänkte jag.  IMG_8921Blåa.. Det som var huvudsaken.. Lite mörkare än jag hade hoppats på… Men men IMG_8922Och sen ett par Tiffany gröna… Som.. Jag inte har en ANING om vad jag ska med dom till.. Jag gillar bara färgen.  IMG_8923Så.. Såhär ser skorna ut ”före” IMG_8924Men hey… Denna blåa var helt ok..  IMG_8925Kanske inte så ljusa som dom som medföljde dom första skorna.. Men detta passar nog t.o.m bättre.  IMG_8926 IMG_8927Men dom rosa…. Funkade inte alls.  IMG_8928SÅ!!

IMG_8929Jag kunde välja mellan 2 längder på snörerna.. Och jag valde dom korta för att jag inte tycker om att knyta dom.. Men dessa var bara lite för korta.. Skulle tagit dom andra..  IMG_8930Men jag måste säga… Denna blåa färgen blev riktigt bra..  IMG_8931

MEN!

 

Så bara för att så laddade jag upp denna sista bilden på Facebook och Instagram och ställde frågan.. ” Grey or Blue?”

 

Och just nu.. Så står det 16-11 till dom gråa.. Och det är alla tjejer som har röstat grått.. Och 90% killar som har röstat blått.

Alla tycker att grått matchar bättre.. Men att det blåa skär bra..

 

Och det kan jag väl hålla med om.

Äh–Jag kan ju köra med en av varje.. Det var så jag tänkte göra med det rosa.. Ena skon rosa snören och den andra blå eller grå.

(Visited 41 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Christina

Jag tycker att du ska ta de blå skosnörena. De står ut mer och är inte det typiska valet att se likadan ut precis som alla andra. Det viktigaste är att se bra ut, och ha en unik stil jämfört med andra. Du kan även finna massor med andra unika skosnören här, vilket ingen annan har. I alla fall, kör på de blåa!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x