9 comments on “Dålig Service : Lexus Sverige / Facit.com

 1. Anders på Lexus verkar vara en riktig idiot. För det första är det ingen porrsajt du driver. För det andra får du väl blogga om vilka bilar du vill. För det tredje är det ett mycket märkligt sätt att behandla en potentiell kund, som redan idag kör Lexus. Skumt!

  Mvh Pelle

 2. Märkligt ställnings tagande både från Lexus och Facit kan jag tycka.Du var ju väldigt tydlig med att ditt bilbloggande inte skulle kopplas ihop med din egen sida.Och OM det nu skulle vara fallet,så är det långt ifrån pornografiskt innehåll vi pratar om.
  Om man nu från Facits sida vill bredda sig redaktionellt så kan det kanske vara bra att locka till sig bloggare med blandade former av erfarenheter?
  Tråkigt för Lexus som mister en kund samt tappar lite i mina ögon.Dom fått extremt bra omdömmen i min bekantskaps krets.
  Mvh 1JZ Tompa

 3. Lexus i malmö är dom största nollorna som finns!!! Har en del sjuka historier om dom!! En tex. var när dom skrattade åt min morfar som ville testa en rx400.. De e inte vem som helst som får testa en sådan var svaret. Han köpte senare en helt ny rx450h fast då på ett vettigt ställe inte fullt med idioter!!

 4. Finns samma folk hos andra märken också. Vet en VAG försäljare som blev av med rätten att sälja Audi för att dom var så otrevliga mot folk. Fan att det ska behöva finnas såna människor.

 5. Tyvärr väldigt vanlig bland alla officiela märkes-bilhandlare, vilket är väldigt tråkigt.

  Men även Facit.com gjorde ju riktigt dålig ifrån sig, riktigt tråkigt.

 6. Ja detta känns verkligen skit.. Jag har alltid älskat Mercedes.. Men sålde min bil och kommer inte att köpa en Mercedes igen pga deras bemötande.. Jag sket i att köpa bil hos Calisma pga deras bemötande.. Men har alltid haft hoppet uppe om Lexus och deras service.. Och nu detta…

  Jag kommer nog ALDRIG mer köpa en helt ny bil.

Kommentera