Dagens Notiser

* Jag vill till London för att shoppa
Kolla in Supreme butiken där.

* Det kommer säkert komma en G-Shock ”Snake” i reptile serien.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Related Post

2013 Panerai Tourbillon GMT Ceramic Pocket Watch (... Detta är kul!Bara för några dagar sen så tänkte jag att det var längesen Panerai släppte någon som inte var ett arbamdsur..Dom har ju släpps kompass o...
Project X Designs Custom Double Red Rolex Submarin... Trots att den nya Rolex Submariner nyligen anlänt hos sina lyckliga ägare så kanske det finns nån där ute (Som jag) som tycker att den nya Submarinern...
Dagens Klocka Jag fick frågan häromdagen (tror jag) om vilken av mina klockor jag tycker om mest..Vilket är en jävlig svår fråga.Jag tänkte säga att det är som att ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *