0 comments on “Dagens Babes : Gingers

  1. Det är små patetiska bilnasare som är komplexfyllda, och som passar på att missbruka den lilla makt som de tror att de har til sitt förfogande.

  2. Eller så är det kanske ett jäkligt grymt företag som tar sin PR seriöst. Jag hade inte heller velat att den här bloggen skulle vara något officiellt ansikte som reklam plats för mitt företag. (säger inte att bloggen är dålig, då jag är inne ofta och tycker om den) Mer att den inte passar in i deras riktlinjer.

    Kanske inte ens är fotona som stör. Det är fina bilder idag.

    Men du har ofta haft en viss sorts attityd i dina kommentarer. Kan inte riktigt lägga mitt finger på vad det är, men jag har själv kommit att märka av en viss känsla i dina kommentarer som inte riktigt sitter hos mig. Då lär det nog vara ännu viktigare för tex lexus.

    De kanske har känt av samma känsla.

Kommentera