Sluta Vara Anonyma!

Kära läsare..

Skaffa er ett login..

Det är hur enkelt som helst.

Och det är samma login som ni använder på Google, YouTube, Google+, GMail osv osv osv

För att snart skiter jag i att besvara anonyma kommentarer igen.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Related Post

Vad finns i Godispåsen? – Vad NI Har köpt! –... Ja detta är då ett sånt inlägg där läsarna har skickat in bilder på det som dem har köpt pga min blogg.. Men.. Mina "fans" har blivit färre och färre...
Dagens Notiser  * Min virus-situation i datorn har blivit mycket värre, så det är fortfarande bara tidsinställda inlägg som publiceras. * Det är fortfarande ingen so...
Nattens Notiser. * Äter jag inte så är jag inte hungrig.Äter jag så är jag bara hungrig sen därefter.* Jag går igenom min Rolex-tagg nu i jakt på bilder på brudar med ...

12 thoughts on “Sluta Vara Anonyma!

 1. Anonymous says:

  Inte för att vara en sån, men du måste väl förstå att många kanske vill vara anonyma?

 2. Anonymous says:

  Att folk inte vill ha sitt namn eller sitt login på något annat ute till andra att beskåda?

  Är nog inte svårare än så.

 3. Så du menar att du är inte medlem på nått forum eller något sådant där man använder sej av ett login??

  Då förstår du säkert lika mycket att jag inte vill svara på anonymas snokande

 4. Anonymous says:

  Det är faktiskt inget tvång att du svarar. Lika mycket som det just nu inte är något tvång att logga in. Och ja jag har många olika logins på många olika siter. Jag väljer dock att inte logga in här. Det ger mig varken det ena eller andra att göra så. Ta väck de anonyma kommentarerna om de stör dig så mycket.

  Jag kan dock tänka mig att det inte blir lika mycket kommentarer och något alls, och det är väl lika tråkigt.

 5. Men varför skriva något överhuvudtaget om man inte vill stå för det?:) Du behöver ju inte uppge ditt namn och personnummer liksom, förnamn kan ju räcka! Konstigt om det vore så jobbigt att mindre skulle kommentera.. Mindre skitsnack isåfall, men det är ju inte direkt negativt!:)

 6. A says:

  Snokare? Varför har du då en blogg som vem som helst kan läsa? Orka bry sig om folk är anonyma eller inte! Men det är väl bara ett av många av dina i-landsproblem.

 7. Anonymous says:

  Måste försvara enkla kommentarer på en blogg som anonym. Jag orkar inte hålla koll på inlogg och vill inte att saker om jag gör över nätet ska spåras.

  Man kan väl använda en signatur för stället man skriver på? Random gnäll behöver du ju inte bry dig om. Ska man komma med åsikter kan man stå för dom. Vill man bara kommentera något snabbt så ser jag inte problemet?

  /mrc

Kommentera