Bloggproblem : Spam i Bloggen

Folk..
Nu ger jag upp igen.

Min dag har sett ut såhär.

Visst jag har alltid fått spam-kommentarer.
Men dom flesta hamnar i skräpposten..

Men nu så har alltså.. Bara idag.. Över 240st tagit sej fram till bloggen på riktigt.
Och så här har det sett ut sen i Fredags nån gång..

Hela natten så har telefonen vibrerat ca 2 gånger i minuten för att det har kommit upp en ny kommentar i bloggen. 

Så tyvärr.. Än en gång.. Vill ni få era kommentarer sedda.. Och framför allt besvarade..
Så logga in när ni kommenterar.

För jag orkar inte gå igenom 2 mail/kommentarer i minuten för att se om det är en riktig anonym kommentar eller spam..

(Visited 1 times, 1 visits today)

Related Post

Vad finns i Godispåsen? – Vad ni Har köpt : Del 5... Dessa inlägg görs tyvärr allt för sällan, och jag får sno 90% av bilderna själv. Mycket tack till er som skickar bilder eller på annat sätt visar upp...
Bloggproblem. Ne nu har jag försökt i en timme att ladda upp dagens bilder! Och det vill fan inte!! Sjukt irriterande!
Vad finns i Godispåsen? – Vad ni Har köpt : Del 4... Vid detta laget så vet ni vad dessa inläggen innehåller.. Saker som ni läsare har köpt pga inspiration från bloggen. Jag ber er alla att skicka in...

2 thoughts on “Bloggproblem : Spam i Bloggen

Kommentera