Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Det är absolut inte därför dom flesta skaffar silikon. Många skaffar efter man fått barn vilket förstör brösten helt. Orättvist. Man gör det för sig själv för det mesta. Flesta fixar brösten för helt andra orsaker än detta kan ja säga dig.

SIR_Pierre

Nope.. Bara uppmärksamhet.

Anonymous

Kanske du ska umgås med ladys istället för hoes.
Du tror du vet typ allt. Som jag hör vet du om en typ av tjejer BARA

SIR_Pierre

Jag har bokstavligen 100 exempel med precis samma resultat

Anonymous

Ok Mr know everything… Hoppas allt löser sig med ryggen. Kanske det blir bättre nu.

Anonymous

Om man skaffar silikon "för att amning förstör brösten" så gör man det ju bara för utseendets/uppmärksamhetens skull.Förutom amning,vad skulle dom annars behövas till?UPPMÄRKSAMHET!/jonte

SIR_Pierre

Preciiiis

Anonymous

Amen kom igen nu grabbar, ni fattar väl själva att alla tjejer inte gör det för uppmärksamheten. Säkerligen många, men långt ifrån alla.

Lika mycket som det finns folk som köper megastora dyra klockor för uppmärksamhet, så finns det folk som köper klockor för sin egen skull. Känslan av att ha något fint på armen.

Jag har hur många väninnor som helst som gjort brösten. Vissa ser du direkt, och de tycker om att det skall synas, medan andra gjort det för sig själv. Du kan inte ens se att de ha gjort något. Klär sig alltid subtilt och diskret. inte fan har dom gjort det för uppmärksamheten. Utan för att de helt enkelt inte varit nöjda innan.

SIR_Pierre

Hur fan ska du jämföra en klocka!?!? Något du kan ta av.. Sälja.. Nått som inte syns mer än ditt jävla ansikte!! Med ett par jävla fejkpattar!?!?!?

Jag vet BOKSTAVLIGEN över 100 tjejer som har opererat sina bröst på nått sätt.. SAMMA sak hos alla!

Anonymous

Kan väl jämföra med vad som helst när det gäller uppmärksamhet. Kvittar om det är klocka, bil eller kläder. Vissa människor vill vara i centrum, andra nöjer sig med att vara diskreta. Vissa har riktiga bröst andra har fejkbröst.

Du tex, är en kille som vill ha uppmärksamhet. Du har flashiga klockor, du försöker klä dig så det sticker ut, du kör en bil med "feta fälgar". Du tycker om att ha massa juveler. Du har en blogg så alla kan se vad du gör, vem du är.

Du är ute efter mer uppmärksamhet än vad många av de opererade tjejerna som är diskreta är. Du hade lätt gjort silikon bröst ifall du vore tjej.

Eller?

Eller så kanske du bara är dig själv och väljer att ha det så.

Dra inte alla över en kam?

Rätt kul att dina 100 tjejkompisar ska vara facit på hur alla som har gjort skönhetsoperationer beter sig och visar upp sig.

Niklas K

Många gör det nog för uppmärksamheten men lika många för att få bättre självkänsla.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x