Dagens Sanning

Spread the love

Tyvärr så funkar det såhär…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uSIRwppwdMg?version=3]

Så jag kan förstå tjejer som utnyttjat detta fenomen genom att skaffa silikon..
Tyvärr.. Mycket tyvärr.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Related Post

Dagens Babe : Erika Linder Kan detta vara den ultimata unisex, antihomofobiska, politiskt korrekta, mångfaldiga, allsmakande tjej som finns där ute? Denna väldigt speciel...
Nattens Bilder : Julen är inte över ännu! Även om folk tycker det innan dom ens hann få någon julkänsla överhuvudtaget. Fyfan vad jag hatar otacksamma människor ...
Dagens Bilder : Vår Bilvärld       Hehe.. Jag är oldschool Crazy.. Vill ut och köra!!! =( Kaxigt! Blo...

11 thoughts on “Dagens Sanning

 1. Anonymous says:

  Det är absolut inte därför dom flesta skaffar silikon. Många skaffar efter man fått barn vilket förstör brösten helt. Orättvist. Man gör det för sig själv för det mesta. Flesta fixar brösten för helt andra orsaker än detta kan ja säga dig.

 2. Anonymous says:

  Kanske du ska umgås med ladys istället för hoes.
  Du tror du vet typ allt. Som jag hör vet du om en typ av tjejer BARA

 3. Anonymous says:

  Om man skaffar silikon "för att amning förstör brösten" så gör man det ju bara för utseendets/uppmärksamhetens skull.Förutom amning,vad skulle dom annars behövas till?UPPMÄRKSAMHET!/jonte

 4. Anonymous says:

  Amen kom igen nu grabbar, ni fattar väl själva att alla tjejer inte gör det för uppmärksamheten. Säkerligen många, men långt ifrån alla.

  Lika mycket som det finns folk som köper megastora dyra klockor för uppmärksamhet, så finns det folk som köper klockor för sin egen skull. Känslan av att ha något fint på armen.

  Jag har hur många väninnor som helst som gjort brösten. Vissa ser du direkt, och de tycker om att det skall synas, medan andra gjort det för sig själv. Du kan inte ens se att de ha gjort något. Klär sig alltid subtilt och diskret. inte fan har dom gjort det för uppmärksamheten. Utan för att de helt enkelt inte varit nöjda innan.

 5. Hur fan ska du jämföra en klocka!?!? Något du kan ta av.. Sälja.. Nått som inte syns mer än ditt jävla ansikte!! Med ett par jävla fejkpattar!?!?!?

  Jag vet BOKSTAVLIGEN över 100 tjejer som har opererat sina bröst på nått sätt.. SAMMA sak hos alla!

 6. Anonymous says:

  Kan väl jämföra med vad som helst när det gäller uppmärksamhet. Kvittar om det är klocka, bil eller kläder. Vissa människor vill vara i centrum, andra nöjer sig med att vara diskreta. Vissa har riktiga bröst andra har fejkbröst.

  Du tex, är en kille som vill ha uppmärksamhet. Du har flashiga klockor, du försöker klä dig så det sticker ut, du kör en bil med "feta fälgar". Du tycker om att ha massa juveler. Du har en blogg så alla kan se vad du gör, vem du är.

  Du är ute efter mer uppmärksamhet än vad många av de opererade tjejerna som är diskreta är. Du hade lätt gjort silikon bröst ifall du vore tjej.

  Eller?

  Eller så kanske du bara är dig själv och väljer att ha det så.

  Dra inte alla över en kam?

  Rätt kul att dina 100 tjejkompisar ska vara facit på hur alla som har gjort skönhetsoperationer beter sig och visar upp sig.

Kommentera