6 comments on “Dagens Rolex-Lektion : Kan du skilja en äkta Rolex ifrån en falsk? / Rolex OysterQuartz Datejust

 1. Mycket bra och lärorikt inlägg! Förstår vad du menar när folk nästan tar illa vid sig när de får sin "det vet väl alla" kompetens ifrågasatt…

 2. Du kan säkert en hel massa om klockor. Jag snubblade in här när jag letade efter en winder till min sub. Och visst känner jag igen en del av vad du skriver här, men varför bryr du dig så förbaskat mycket? De vill ju bara ha något att samtala om. Ofta vill de säkert ha klockan och kanske är de lite avundsjuka. Låt de hållas iställes. Du vet ju vad som är rätt och fel, räcker inte det? Vad vill du bevisa för dem? Varför vara en besserwisser? Du verkar tom ha dragit diskussionen så långt att du och din bäste vän blivit osams. Fattar du hur barnsligt det låter.

  Och när jag ändå hackar på dig;

  Det skrivs "döma", "mig" och "sett", Det VET jag! 🙂

  Tack för tipset på windern!

 3. Så är det när man är passionerad helt enkelt 😉

  För det första så blir man jävligt trött när detta händer gång på gång i,, ja vad blir det nu, 15 år.

  Och sen givetvis kan jag föra diskussion på ett sätt när det är folk som inte känner mej,Men när det är nära vänner och släkt, Som dom själva refererar mej till "Pierre med klockorna" , Då blir jag en irriterad besserwisser.

  Vilken winder gillade du? Rolex Windern?

 4. Pinback: Dagens Klocka : Rolex Datejust 41 Jubilee 2016 / Rolex Turn-O-Graph | Sir_Pierre's Godispåse

 5. Pinback: 3 Quartz Watches You Should Like | Watchfinder & Co. | Sir_Pierre's Godispåse

 6. Pinback: Dagens Event : Klarlund Expo 2017 #KlarlundExpo2017 · Sir_Pierre's Godispåse

Kommentera